Πρωταπριλιάτικες φάρσες για υπολογιστές και όχι μόνο! – BeeinTech


Πρωταπριλιάτικες φάρσες για υπολογιστές και όχι μόνο!

Πρωταπριλιάτικες φάρσες για υπολογιστές και όχι μόνο!

Η Πρωταπριλιά είναι η μέρα όπου επιτρέπονται τα ψέματα και οι φάρσες. Αν έχετε παιχνιδιάρικη διάθεση και ψάχνετε για μία φάρσα να κάνετε σε κάποιο συνάδελφό σας ή κάποιο φίλο σας, σας έχουμε τις καλύτερες τεχνολογικές φάρσες. Ακολουθώντας τις οδηγίες θα μπορέσετε γρήγορα και εύκολα να πειράξετε τον Η/Υ ή το κινητό κάποιου και να γελάσετε με τις αντιδράσεις τους.

Συμβουλή: Μην επιχειρήσετε να κάνετε κάποια από τις παραπάνω φάρσες στο αφεντικό σας (για ευνόητους λόγους) και καλό θα ήταν να δοκιμάσετε την φάρσα που θα επιλέξετε στον δικό σας υπολογιστή για να βεβαιωθείτε ότι δουλεύει.

Αναποδογυρίστε την οθόνη του Η/Υ!

windows-8-desktop

Πατήστε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και επιλέξτε «Ανάλυση οθόνης». Από εκεί στο μενού «Προσανατολισμός» επιλέξτε «Οριζόντιος (Αναστροφή)» και «ΟΚ».

snap1

Λογικά θα καταφέρει το θύμα να το διορθώσει αλλά θα δυσκολευτεί αρκετά να χειριστεί το ποντίκι αφού θα μετακινείται αντίθετα από την κίνηση του!

Κόλλησε η επιφάνεια εργασίας!

Ελαχιστοποιείστε όλα τα ανοικτά παράθυρα της επιφάνειας εργασίας και πάρτε ένα screenshot με τα πλήκτρα Alt + Print Screen. Ανοίξτε την ζωγραφική και πατήστε «Επικόλληση». Αποθηκεύστε την εικόνα και ορίστε την ως φόντο επιφάνειας εργασίας. Τέλος κάντε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας και από το μενού «Προβολή» επιλέξτε «Προβολή στοιχείων επιφάνειας εργασίας». Όσο και να προσπαθεί το θύμα τίποτα δεν θα λειτουργεί από τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας του!

Χαλάστε το ποντίκι του!

post-it-notes

Κολλήστε ένα αυτοκόλλητο Post it στο κάτω μέρος του ποντικιού ώστε να καλύψετε το οπτικό μέρος του. Για καλύτερα αποτελέσματα γράψτε και κάποιο μήνυμα στο Post it όπως «Καλή Πρωταπριλιά» ή ότι άλλο θέλετε.

Στοιχειωμένος Η/Υ!

Ghost-002

Αν έχετε ένα ασύρματο ποντίκι μπορείτε να το συνδέσετε σε κάποια USB θύρα στο πίσω μέρος του H/Y του θύματος (ώστε να μην φαίνεται) και όταν εκείνος δουλεύει κινήστε το ποντίκι. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να συνδέσετε και ένα πληκτρολόγιο και να του γράψετε κάποιο μήνυμα στην οθόνη του (You have been hacked). Είναι σίγουρο ότι οι αντιδράσεις του καθώς θα βλέπει τον H/Y του να δουλεύει μόνος του μπροστά στα μάτια του θα είναι επικές!

Τρελό…. ποντίκι!

10153329_10201702767832939_1372399262_n

Αρχικά, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή του αριστερού και του δεξιού πλήκτρου του ποντικιού, ώστε να μπερδέψετε τα ανυποψίαστα θύματα σας! Ανοίξτε τον πίνακα ελέγχου από την έναρξη, και στη συνέχεια επιλέξτε την εναλλαγή του αριστερού και δεξιού πλήκτρου, και επιλέξτε εφαρμογή. Στην συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα δείκτες, και αλλάξτε τον προεπιλεγμένο δείκτη με τον δείκτη που δείχνει οτι ο υπολογιστής είναι απασχολημένος (κλεψύδρα, κύκλος, κλπ). Ο χρήστης έτσι θα νομίζει οτι ο υπολογιστής είναι μονίμως απασχολημένος, μπερδεύοντας τον ακόμα περισσότερο!

Συντόμευση φράσης στο iPhone!

iphone_5c

Αν το θύμα έχει iPhone μπορείτε πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου να επιλέξετε κάποια συντόμευση για ορισμένες φράσεις. Μπορείτε για παράδειγμα να ορίσετε την λέξη «Γεια» στην φράση «Σε απάτησα…» και μετά να τον παρηγορήσετε όταν θα χωρίσει με την σύντροφό του!

Επανεκκίνηση: Από τον Chrome

Και για το τέλος, σας έχουμε αφήσει την πιο εκνευριστική φάρσα, όπου μπορείτε να μετατρέψετε μια συντόμευση (πχ του Google Chrome) σε διακόπτη που τερματίζει αυτόματα τη λειτουργία του υπολογιστή και επανεκκινείται! Και αφού το θύμα σας ξανανοίξει τον υπολογιστή του και επιχειρήσει και πάλι να εκτελέσει την εφαρμογή που διαλέξατε, ο υπολογιστής του θα ξανακλείσει!

Συμβουλή: Μην αφήσετε κανέναν να την “πατήσει” πάνω από 2 φορές, επειδή μετά από την δεύτερη ο υπολογιστής κινδυνεύει με κλωτσιά και εκτόξευση από το παράθυρο!

computer-out-window

Για να εκτελέσετε αυτή τη φάρσα, αρκεί να κάνετε δεξί κλίκ στην συντόμευση που επιθυμείτε να παγιδέψετε, να επιλέξετε “ιδιότητες” και στη συνέχεια, αλλάξτε το περιεχόμενο του πεδίου “Προορισμός” (Target) με την παρακάτω εντολή: “%windir%\system32\shutdown.exe -r -t 00″ (χωρίς “”). Στην συνέχεια πατήστε εφαρμογή, κλείστε το παράθυρο, και περιμένετε μέχρι το θύμα σας να επιλέξει την συντόμευση!

10169110_10201702767792938_203754177_n

Εμείς σας δείξαμε ενδεικτικά κάποιες φάρσες. Μπορείτε να σκεφτείτε και εσείς κάποιες παρόμοιες ή ακόμα και να συνδυάσετε περισσότερες από μία φάρσες. Ότι και αν επιλέξετε να περάσετε καλά και προσοχή μην την πατήσετε εσείς!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s