Δεν μας τα λέει καλά ο Neo του Βitcoin – Δεν υπάρχει καταγγελία για απειλές εναντίον της ζωής της κόρης του!


Δεν μας τα λέει καλά ο Neo του Βitcoin – Δεν υπάρχει καταγγελία για απειλές εναντίον της ζωής της κόρης του!

Σάλος επικρατεί από το πρωί μετά την γνωστοποίηση της είδησης που αφορά την εξαφάνιση του ιδιοκτήτη της εταιρίας Neo ή οποία άρχισε να δραστηριοποιείται στην Κύπρο τους τελευταίους μήνες, προωθώντας τις συναλλαγές Bitcoin

Ο Ντάνι Μρούστερ ξεκαθαρίζοντας τους λόγους της φυγής του, είχε δημοσιεύσει νωρίτερα, στο επίσημο Forum του εικονικού νομίσματος, ότι το bitcoin δεν φεύγει από την Κύπρο, επιχειρώντας να καθησυχάσει τις αντιδράσεις. Όπως ισχυρίστηκε, ο λόγος της φυγής του, ήταν οι άμεσες απειλές που κάποιοι διατύπωσαν κατά της κόρης του, για τις οποίες μάλιστα, είχαν ενημερωθεί, διαβεβαίωσε, οι Κυπριακές Αρχές.

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας στη δημοσίευση του, ότι οι απειλές που δέχθηκε, έχουν γίνει γνωστές στις αρμόδιες αρχές, από την ώρα που διατυπώθηκαν, οι οποίες, όπως αναφέρει, τον συμβούλεψαν να φύγει για λίγο από την Κύπρο και να μην έχω καμία επαφή με άτομα που θα μπορούσε να είναι υπεύθυνα για τις απειλές, συμπεριλαμβανομένων και μελών του προσωπικού της εταιρείας στην Κύπρο.»

Εντούτοις, όπως φαίνεται η ιστορία του, μπάζει από παντού, καθώς μετά από επικοινωνία που είχαμε με το Αρχηγείο Αστυνομίας, μας διαβεβαίωσαν ότι καμία τέτοιου τύπου καταγγελία, δεν έχει γίνει ουδέποτε και πουθενά στην Αστυνομία.

Επίσημη θέση της Αστυνομίας, είναι ότι δεν υπάρχει καταγεγραμμένο πουθενά τέτοιου είδους περιστατικό, ούτε προχώρησαν ποτέ σε παρότρυνση του Μπρούστερ, να εγκαταλείψει το νησί.

Περαιτέρω Tothemaonline.com, επικοινώνησε και με τα γραφεία της εταιρείας Neo&Bee, στην Κύπρο, εντούτοις, παρά τις επίμονες προσπάθειες να έχουμε την επίσημη θέση τους για το περιστατικό, το αρμόδιο για την επικοινωνία πρόσωπο, δεν απάντησε ποτέ στις κλήσεις, ή τα μηνύματα μας.

Στο μεταξύ, πέραν των ισχυρισμών του για απειλές κατά της κόρης του, ο Μπρούστερ, προτάσσει ένα ακόμη λόγο για τη φυγή του, «Ο λόγος που έφυγα, ήταν για να μαζέψω επιπρόσθετα κεφάλαια για την επιχείρηση, μέσω της πώλησης των μετοχών μου, αφού είχαμε ξεμείνει από ρευστότητα.

Είχα εξαντλήσει όλη μας την ρευστότητα, λόγω της σύναψης δανείων προς τους διευθυντές της εταιρείας. Κάθε Bitcoin που μαζεύτηκε έχει καταμετρηθεί και οποιοιδήποτε ισχυρισμοί για κατάχρηση, είναι κενοί και δεν έχουν καμία απολύτως βάση,» θέλησε να καταστήσει σαφές.» Κατέληγε στην ανακοίνωση του

Μέχρι στιγμής η Αστυνομία, δεν έχει προχωρήσει σε διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς όπως μας πληροφόρησαν, δεν έχουν γίνει ακόμη επίσημες καταγγελίες από πελάτες της εταιρείας, ενώ εκφράζονται φόβοι, ότι το θέμα πιθανόν να λάβει ανησυχητικές διαστάσεις.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s